Aangenaam vooruitzicht: uw nieuwe appartement in Euryza aan de Oude Maas

'Als ik nog eens ga verhuizen, dan moet ik wel tegen iets echt bijzonders aanlopen. Dan wil ik nog lang genieten van alles wat ik in de loop der jaren heb opgebouwd.' Herkent u zich in die woorden? Dan herkent u zich zeer zeker in de bijzondere appartementen die aan de Oude Maas in Zwijndrecht gerealiseerd worden. Vanaf uw riante balkon en uit uw royale woonkamer heeft u vrij uitzicht over het water. Aan de overkant ziet u de Grote Kerk in het historische centrum van Dordrecht.

U geniet van de levendige binnenvaart tussen Merwede en Hollands Diep. Elke dag wordt u getrakteerd op een steeds wisselend oer-Hollands tafereel: water en wolkenluchten. De appartementen worden gebouwd op de locatie waar in 1845 een rijstpelmolen stond. Later werd dat een rijstfabriek van de firma Euryza. Die naam vindt u nu nog terug in uw nieuwe appartement aan het water.

Dit nieuwbouwproject in Zwijndrecht wordt gebouwd om nog jaren in alle rust van te genieten. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers, met de lift bereikbaar en vrij in te delen. U kunt dus nu al rekening houden met uw toekomstwensen. U woont in een appartement waar u tot in lengte van jaren niets meer aan hoeft te doen. Hoogwaardig afgewerkt, naar uw eigen smaak en ideeën. Goed geïsoleerd. In een omgeving waar iedereen elkaar kent. Als u ooit een reden had om te verhuizen, dan is het nu.

Rozenburg, markante en imposante nieuwbouw appartementen

Appartementengebouw Rozenburg markeert de volgende fase van Euryza. Het nieuwe aanbod omvat in totaal 27, 3- en 4-kamer appartementen vanaf 96 tot 186 m2 en een penthouse van bijna 200 m2. Het zeven verdiepingen tellende gebouw, met een driezijdige orientatie, komt rechts naast de gebouwen Rietvink en Landzigt. Aan de rechterzijde van het gebouw komt het entreegebied met een gezellig plein naar de boulevard aan het water.

De verkoop van gebouw Rozenburg is in het eerste kwartaal van 2018.

Rietvink. Licht, strak en stijlvolle nieuwbouw appartementen

Rietvink telt 13 nieuwbouw appartementen verdeeld over zeven verdiepingen. Rietvink oogt door de lichte gevel rank en lang. Elk appartement heeft aan de zijde van de Oude Maas een balkon. Het meest opvallende stijlelement is de vormgeving van deze balkons. Deze zijn als het ware een logisch verlengstuk van de woonkamer en ze zijn in een verrassend ritme over de gevel aangebracht. Alle appartementen hebben aan de waterzijde grote, brede raampartijen. Dat zorgt voor maximale lichtinval en uitzicht.

Van veel appartementen liggen de slaapkamers aan de achterzijde, aan de kant waar een rustige en groene binnenruimte wordt gecreëerd. Hier is ook een aantal parkeerplaatsen. De meeste parkeerruimte echter is te vinden onder het gebouw. Daardoor zijn de auto’s op een elegante wijze aan het zicht onttrokken.

Landzigt. Klassiek, statig en ranke nieuwbouw appartementen

Landzigt telt 14 nieuwbouw appartementen verdeeld over negen woonlagen. Dit appartementen-complex doet enerzijds denken aan klassieke grachtenpanden, door de klassieke baksteen en hoge lijnen. Door het verschil tussen Rietvink en Landzigt ontstaat een mooi contrast, zoals we dat ook wel in oude binnensteden zien. Ook daar staan heel verschillende stijlen broederlijk naast elkaar.

Bij Landzigt is eveneens een hoofdrol weggelegd voor de balkons. Die steken bij dit gebouw uit ten opzichte van de gevel en zijn met stevige stalen tuien geborgd. De grote woonkamers met keuken liggen altijd aan de waterzijde, veel van de slaapkamers kijken uit over de stille groene binnenruimte.

De nieuwbouwwoningen van Euryza aan de Ringdijk is een ontwikkeling van AM uit Utrecht i.s.m. de gemeente Zwijndrecht. In de komende jaren wordt op deze woonlocatie een divers aanbod van appartementen en grondgebonden woningen -in fases- ontwikkeld.

Belangstelling in Euryza

Heeft u belangstelling in de nieuwbouw appartementen van Euryza te Zwijndrecht? Schrijf u dan nu in als belangstellende en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Waltmann Makelaars
Laan van Walburg  8
3332 GJ  ZWIJNDRECHT
0786205777
nieuwbouw@waltmann.com

Waltmann Makelaars
Ligging van het project