Zwijndrecht

Plan je route naar de locatie van het project Euryza door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:Euryza, Zwijndrecht

Tussen land en water, tussen Holland en Brabant

Zwijndrecht dankt zijn charme vooral aan het uitzicht op het drukbevaren Drierivierenpunt. Langs de wandelboulevard en de kades van de Oude Maas kunt u urenlang zitten, kijken, genieten. Door de ligging aan dat water is er altijd het gevoel van ruimte en licht.

Aan weerszijden van Euryza is er volop horeca. In de ronding van de Schokkershaven, bij Het Crescent, vindt u bijvoorbeeld restaurant Aan de Maas en Wijnbar Dok. Aan de andere zijde, bij het Veerplein, is onder andere het terras van brasserie en restaurant Zomerlust een heerlijke plek. Aan dit Veerplein ligt ook de halte van de Waterbus. Die brengt u snel in hartje Dordrecht en weer terug naar uw heerlijke appartement. Maar u vaart ook zo heen en weer naar Rotterdam om een lekker dagje te genieten.

Zwijndrecht ligt mooi centraal, op de grens tussen Zuid-Holland en Noord-Brabant. Via de A16 bent u in luttele autominuten in Rotterdam of Breda. De NS onderhoudt frequente treindiensten tussen Zwijndrecht en Rotterdam, en de rest van de Randstad.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Waltmann Makelaars
Laan van Walburg  8
3332 GJ  ZWIJNDRECHT
0786205777
nieuwbouw@waltmann.com

Waltmann Makelaars
Ligging van het project