Uw nieuwe appartement of eengezinswoning in Euryza aan de Oude Maas

'Als ik nog eens ga verhuizen, dan moet ik wel tegen iets echt bijzonders aanlopen. Dan wil ik nog lang genieten van alles wat ik in de loop der jaren heb opgebouwd.' Herkent u zich in die woorden? Dan herkent u zich zeer zeker in de bijzondere appartementen die aan de Oude Maas in Zwijndrecht gerealiseerd worden. Vanaf uw riante balkon en uit uw royale woonkamer heeft u vrij uitzicht over het water. Aan de overkant ziet u de Grote Kerk in het historische centrum van Dordrecht.

Firma Euryza

U geniet van de levendige binnenvaart tussen Merwede en Hollands Diep. Elke dag wordt u getrakteerd op een steeds wisselend oer-Hollands tafereel: water en wolkenluchten. De appartementen en de eengezinswoningen worden gebouwd op de locatie waar in 1845 een rijstpelmolen stond. Later werd dat een rijstfabriek van de firma Euryza. Die naam vindt u nu nog terug in uw nieuwe appartement aan het water, of in uw eengezinswonig aan het intieme binnenterrein.

Euryza Zwijndrecht “Dichter aan het water
kunt u bijna niet wonen”
  • Euryza eendracht
  • Euryza eendracht
  • Euryza eendracht
  • Euryza eendracht

Dit nieuwbouwproject in Zwijndrecht wordt gebouwd om nog jaren in alle rust van te genieten. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers, met de lift bereikbaar en vrij in te delen. U kunt dus nu al rekening houden met uw toekomstwensen. U woont in een appartement waar u tot in lengte van jaren niets meer aan hoeft te doen. Hoogwaardig afgewerkt, naar uw eigen smaak en ideeën. Goed geïsoleerd. In een omgeving waar iedereen elkaar kent. Als u ooit een reden had om te verhuizen, dan is het nu.

Voor een eengezinswoning is er nog genoeg te kiezen. De drielaagse woningen zijn er in twee verschillende uitvoeringen. Ook in de uitstraling is er voldoende afwisseling. U kiest uw ideale eengezinswoning altijd ruim, robuust en representatief.

Rozenburg, markante en aantrekkelijke nieuwbouw appartementen

Appartementengebouw Rozenburg markeert de volgende fase van Euryza. Het nieuwe aanbod omvat in totaal 24 drie- en vierkamer appartementen en drie riante penthouses. Het zes verdiepingen tellende gebouw komt rechts naast de gebouwen Rietvink en Landzigt. Aan de rechterzijde van het gebouw komt het entreegebied met een gezellig plein naar de boulevard aan het water.

Nu ook eengezinswoningen in Euryza!

Ooit was De Eendracht – gebouwd in 1839 – een oliemolen langs de Maas. Bijna twee eeuwen later is Eendracht de naam voor het nieuwste en vierde deelplan van Euryza. Als u ook uw oog heeft laten vallen op deze unieke plek tussen Oude Maas en Ringdijk maar de voorkeur geeft aan een eengezinswoning: die komen er!

Eendracht is een klein, intiem project: 15 woningen en 3 boven- en benedenwoningen. En toch valt er genoeg te kiezen. De drielaagse woningen zijn er in twee verschillende uitvoeringen. Ook in de uitstraling is het één en al afwisseling. De architectuur komt extra tot uiting door het gebruik van verschillende kleuren baksteen dat verwerkt is in een speels gevelrelief.

U kiest uw ideale type eengezinswoning. Maar altijd ruim, robuust en representatief. En dat op een plek met een echt Zwijndrechts accent. Pal aan de historische Ringdijk, een steenworp van de dynamische rivier! Klik hier voor meer informatie.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Euryza, Statig wonen aan de Oude Maas”

Contactgegevens Euryza

Waltmann Makelaars
Makelaar

Waltmann Makelaars